Phil Harrison: "Rumble last-gen; Blu-Ray slimste keuze ooit." | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Daar is-ie weer! Phil Harrison, grote man bij Sony, doet van zich spreken in een nieuw interview met GameDaily BIZ. De man kan het niet nalaten om enkele omstreden stellingen te poneren, en die kunnen we jullie uiteraard niet onthouden.

Zo weet hij melden dat de kritiek op de PlayStation 3 vooral komt van een klein gedeelte van de mainstream pers, en dat de gamers die het apparaat hebben, er blij mee zijn. Hij zegt: "Als [de kritiek] waar zou zijn, als ze het zouden hebben over echte grote zaken welke echte kritiekpunten zijn, dan zouden we er natuurlijk wat aan doen. Maar op dit moment is er niets waar ik me zorgen over maak."

Ook meldt Harrison dat hij "helemaal geen enkele druk voelt om de PS3 in prijs te verlagen." Hij voelt zich erg goed over Sony's strategie. Bovendien denkt hij dat de keuze voor het Blu-Ray formaat er mede voor zorgt dat de PlayStation 3 tien jaar meegaat. "En ik denk dat het gezien zal worden als één van de slimste keuzes die we ooit gemaakt hebben."

Bovendien vindt Harrison bewegingsfunctionaliteit veelbelovender dan een trilfunctie van een controller, en noemt hij rumble "de last generation feature, niet de next generation feature." Hij voegt eraan toe dat Sony zelf geen controllers zal maken met een rumble functie.

Op de vraag wat Nintendo en Microsoft beter doen dan Sony, zegt Harrison dat de Wii geen lange termijn console is, en dat de Xbox 360 om één game gebouwd is (bedoelt de beste man Halo 3?). Wanneer de vraag nogmaals wordt gesteld, grinnikt Harrison dat hij Mario wel op een PlayStation zou willen zien.

Het interview met de altijd zelfverzekerde Phil Harrison is hier te lezen. De vragen worden verder gesteld aan een andere medewerker.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou