Vorige week nog ontslagen en nu alweer een nieuwe baan. De jobhopper Phil Harrison gaat aan de slag bij Infogrames Entertainment, het moederbedrijf van onder andere Atari. Graag hadden we hem natuurlijk bij de Gamer.nl crew toegevoegd, maar helaas.

Phil Harrison was voorheen het opperhoofd van Sony Computer Entertainment Worldwide Studios. Sinds 1992 was hij daar actief met name rondom de ontwikkeling van de Playstation. Aan het einde van zijn carrière leverde hij nogal wat kritiek over het "beperkte inzicht van Sony Japan in de ontwikkeling van sociaal gaming". De onenigheid kon kennelijk niet worden bijgelegd waardoor hij besloot ontslag te nemen.

Nu wordt Phil dus kopman van Infogrames, waarin hij zich vooral zal bezighouden met het vormen van de toekomst van Atari. "Dit is het perfecte moment om mij toe te voegen bij Infogrames. Nu de game-industrie zich online sterk ontwikkelt, hebben wij een uitstekende mogelijkheid om een groot netwerk van game- en communityervaringen op te zetten voor alle spelers over wereld," zegt Phil Harrison zelf.