Phasmophobia-update maakt spoken slimmer

Phasmophobia-update maakt spoken slimmer

Kinetic Games heeft een update voor de horrorgame Phasmophobia uitgebracht waarmee de geesten in de game slimmer zijn gemaakt.

Spoken in de game konden voorheen niet voorbij hoeken van gangen, maar nu kunnen ze spelers dus blijven volgen. Ze kunnen ook deuren van kamers en kasten openen.

Daarnaast voegt de update ook meer stabiliteit toe aan de game. Ook is het spel toegankelijker gemaakt - het geluid kan nu van stereo naar mono worden veranderd en spelers kunnen er voor kiezen om niet langer de moeilijkheidsgraad te randomizen. Alle informatie over de patch is hier te vinden.

Phasmophobia verscheen vorig jaar op Steam Early Access en is snel in populariteit gestegen. In de game moeten spelen met drie anderen geesten zien op te sporen met verschillende hulpmiddelen. De game maakt gebruik van spraakherkenning, waarbij geesten reageren op sommige woorden. De game ondersteunt ook virtual reality.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Geniaal spel, als je vrienden hebt die niet te laf zijn om dit soort games te spelen :) Single player zou ik zeggen dat het enkel zijn waarde haalt als je een VR set hebt.

0

@gimbal2 inderdaad, dit spel moet je beleven met meer. In je eentje is het alsnog enorm eng, ook zonder VR, maar je hebt toch niet zo veel fun als met anderen.

0

)) Welkom bij de beste erotische club --- Hosset.Com

0

Aanbevolen voor jou