Nieuws
Phasmophobia

Phasmophobia-ontwikkelaar onthult nieuwe roadmap

Aanpasbare moeilijkheidsgraad en progressieupdate op komst

Geschreven door Jari Klapwijk op
Kinetic Games heeft de roadmap van content voor Phasmophobia een update gegeven.

De road map is te vinden op Steam. Met de nieuwe roadmap wil de ontwikkelaar een accurater beeld geven van wat het heeft bereikt en wat er nog op de planning staat. "We willen transparant en realistisch zijn in onze plannen en verzekeren dat we geen dingen moeten uitstellen of mini updates moeten forceren om gaten te vullen", schrijft de ontwikkelaar. 

De eerste update die deze maand nog komt, voegt aanpasbare moeilijkheidsgraad toe. De aankomende progressieupdate is in delen gesplitst en grotendeels uitgesteld naar 2023. Dat wordt een van de grootste herzieningen die de game tot nu toe heeft gehad. Verschillende systemen, modellen en animaties worden volledig op de schop genomen of volledig opnieuw gemaakt. "Hopelijk maakt het splitsen in verschillende kleine updates het mogelijk om nieuwe dingen geleidelijk te ervaren, in plaats van zes maanden moeten wachten op één grote update."

Na de progressieupdate gaat het team verder met andere onderdelen van Phasmophobia die werk nodig hebben. Alle spookmodellen worden vervangen en er komen een hoop nieuwe effecten, evenementen en interacties. Bekijk de volledige roadmap hieronder. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Scherpere versies Silent Hill 2-afbeeldingen opgedoken Hardwaredesigner Masayasu Ito vertrekt bij Sony Interactive Entertainment
0

Reacties op: Phasmophobia-ontwikkelaar onthult nieuwe roadmap

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.