Phasmophobia-maker wijzigt early access-plannen

Phasmophobia-maker wijzigt early access-plannen

Kenetic Games, de maker van Phasmophobia, neemt meer tijd voor de game alvorens de volledige release. Dat meldt de enkele ontwikkelaar, Dknighter, aan href="https://www.ign.com/articles/phasmophobia-dev-reconsidering-early-access-plans-after-huge-success" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">IGN</a>.

"Ik had gepand dat de early access-periode kort zou zijn, waarbij ik slechts een aantal maps, spoken en uitrusting toevoeg. Vanwege de populariteit van de game zijn de verwachtingen hoger, dus moet ik mijn plannen voor de game heroverwegen."

Dknighter geeft aan momenteel te werken aan de grootste bugs, voordat hij begint aan nieuwe content. Zo is de volgende update voor de game vooral bedoeld voor bugs en stabiliteit.

Op een publieke Trello-pagina, een tool om planningen bij te houden, deelt de ontwikkelaar aankomende features. Zo is te zien dat de game twee PvP-modi krijgt en dat een gevangenismap op de planning staat. Dknighter geeft wel aan de kern van de game te willen behouden bij het toevoegen van nieuwe modi.

Phasmophobia verscheen op 18 september en is snel in populariteit gestegen. In de games moeten spelen met drie anderen geesten zien op te sporen met verschillende hulpmiddelen. De game maakt gebruik van spraakherkenning, waarbij geesten reageren op sommige woorden. De game ondersteunt ook virtual reality.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

1. Ik zoeken naar Kenetic games, blijkt het Kinetic games te zijn. 2. Ik had gepand dat de early access-periode kort zou zijn 3. In de games moeten spelen met drie anderen geesten zien op te sporen met verschillende hulpmiddelen. wauw

0
test

De reden dat ik het zo grappig vind is door Markiplier, jack, Wade en Bob. Die gasten hadden het meest hilarische moment ooit in die game. Mark loopt gillend de trap af terwijl jack en bob buiten de voordeur heel ver in de verte iemand horen schreeuwen. Dat was echt geniaal Hier is het moment https://youtu.be/Hd7DRLIKHdw?t=1287

0
test

@controvi Haha thanks, dit ziet er geniaal uit

0

Aanbevolen voor jou