De Phantom console blijft voor nieuws zorgen, zeker door de recente rechtzaak tussen [H]ardOCP en de fabrikant van de console, Infinium Labs. Alle strubbelingen zorgen er blijkbaar niet voor dat de Phantom toch in de verkoop gaat, op de website van Infinium Labs is te lezen dat de console op 31 maart in de verkoop gaat.

Vanaf 31 maart kun je online de console aanschaffen, tegen welke prijs is nog niet bekend. Bij je aanschaf koop je een semi-pc achtig systeem met een aangepaste versie van Windows XP er op. Vervolgens kun je voor een bepaald bedrag games streamen vanaf het internet naar je vaste schijf. Infinium Labs is claimt dat dit een bijzonder gebruikersvriendelijk proces is, ideaal voor de gamer die graag games speelt zonder lastige procedures en installaties.

The Phantom is a complete gaming system that consists of:

The Phantom console

The Phantom.net VPGN (Virtual Private Gaming Network)

The Games

Games do not require a distribution middleman, packaging, shipping or in-store shelving. There is no physical limit to the number of games offered and older games are available in perpetuity.

Users enjoy the convenience of complete games streaming to their console while developers and publishers avoid all the hassles of boxed retail distribution.Meer launchinfo en informatie over de console is te vinden op de Phantom homepage.

Met dank aan Maxession voor het melden van dit nieuws.