Phantom Liberty-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 wordt betaalde dlc

Phantom Liberty-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 wordt betaalde dlc

De eerder aangekondigde Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty gaat geld kosten.

Dat heeft Radek Grabowski, de globale PR-regisseur van CD Projekt Red, bevestigd aan GamesRadar. Het was al bekend dat de uitbreiding in de maak is, maar het was tot zijn opmerking nog niet bevestigd dat het ook daadwerkelijk geld gaat kosten. 

Een precieze prijs is niet aangekondigd, maar hij meldde wel dat dlc van de ontwikkelaar over het algemeen goedkoper is dan een volledig geprijsde game. Het is dan ook waarschijnlijk dat de prijs van Phantom Liberty daar onder komt te liggen.

Phantom Liberty verschijnt volgend jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Phantom Liberty breidt 'een bestaand district' van Night city uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren ook terug. Het moet de enige uitbreiding voor de game worden.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aan de ene kant moeten ze zich schamen over de release van de game en de tijd die het nodig had om de meeste bugs eruit te poetsen. Als je dat nog in gedachte hebt dan zou een gratis expansion meer dan logisch zijn. Om de gamers te belonen die stug door zijn gaan gamen ondanks de vele bugs. Aan de andere kant zou als het goed is nu wel alles soepel moeten werken, is het singleplayer content en de hoeveelheid content die er bij komt, het kopen waard moeten zijn. Heb em zelf niet, maar misschien met expansion erbij voor een leuke prijs met korting :)

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@-JK- devs gaven aan dat ze nog minimaal een jaar nodig hadden maar het mannetje in pak besloot dat het spel uit moest komen. devs zien allemaal negatieve dingen waar ze niks aan kunnen doen.

0

Ik vind het een goede game. Ondanks sommige bugs is de vibe en het verhaal erg goed

0
test

@F5544 ik deel je mening ik had op series x, maar als je zag hoe de game draaide op one en ps4 had de game daar nooit op uit mogen komen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou