Phantom launch geplanned voor december | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Als het aan de sinds zes weken nieuw benoemde president van Infinium Labs, Kevin Bachus ligt, zal de pc-onder-je-tv console Phantom rond Kerst van dit jaar gelaunched gaan worden. Dat blijkt uit een interview wat HeraldTribute.com met de beste man gehouden heeft. Naast de launch van de console, zal dan ook het online gaming netwerk online moeten zijn. Volgens Bachus zal Microsoft zijn volgende console in maart dit jaar voor het eerst presenteren en zal Sony snel erna volgen, maar deze consoles zullen niet eerder dan 2005 het levenslicht gaan zien. Voor de PS3 wordt dit zelfs al 2006 zoals in een ander nieuwtje te lezen valt."The challenge I have given my team … is we've got to be out with a product for this holiday season," Bachus said in his first interview since taking over Infinium six weeks ago. "It is an opportunity to come out in a relatively quiet year and to establish a strong, loyal following."

Kevin Bachus is zeker geen groentje op dit gebied, gezien hij ook actief meewerkte aan de launch van de Xbox en meer specifiek welke games er rond de launchperiode van die console dienden te verschijnen. Hij is zich ook tevens bewust van de sceptische kijk op de Phantom vanuit de gamecommunity. Zelf geeft hij hierbij toe dit ook te zijn geweest voordat hij werkzaam was bij Infinium. Toch kijkt hij er algeheel positief tegenaan gezien de Phantom de interne onderdelen kent van een PC, maar dan volledig gestroomlijnd en gericht op het gamen tegen een zeer betaalbare prijs.

Daarnaast is het grote verschil tu en de ervaring die je op een PC beleefd en de ervaring die je op doet tijdens het spelen op de Phantom wezenlijk verschillend aldus Bachus. De Phantom is namelijk een machine die net als een console meteen werk als je hem aan zet en geen langdurige installatieperiodes nodig heeft, of hardwareconflicten kent. Dit is ook de belangrijkste reden dat Infinium zich niet puur richt op het opzetten van een groot online netwerk, maar deze tevens via hun eigen entertainment machine willen aanbieden.

Het gehele interview met Kevin Bachus valt hier te lezen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou