Vanaf vandaag kunnen Xbox 360-gamers de PGR3 Cadillac V-Series Collection downloaden van Xbox Live Marketplace. Dit uitbreidingspakket bevat drie topauto's uit de Cadillac V-Series en biedt racers de kans om een nieuwe en exclusieve award te winnen. De PGR3 Cadillac V-Series Collection wordt gesponsord door Cadillac en is gratis te downloaden.

De uitbreiding bevat de volgende drie stijlvolle en snelle auto's Cadillac V-Series:

- De CTS-V met 400 pk, waarvan de racevariant in zowel de fabrieks- als de coureurskampioenschappen in de 2005 SPEED World Challenge GT-series heeft gewonen van een aantal van de snelste auto's ter wereld.

- De XLR-V met 443 pk: de snelste en meest wendbare Cadillac tot nu toe.

- De STS-V met 469 pk, het krachtigste productiemodel van Cadillac.

Via de PGR3 Cadillac V-Series Collection kunnen gamers nu zelf ervaren hoe het is om met deze superauto's te racen. Tevens kun je deelnemen aan de Cadillac-competitie, waarbij een exclusieve Cadillac Elite gamer picture award gewonnen kan worden.

Wie erin slaagt om zich via Xbox Live met een van deze drie Cadillac's te plaatsen in de top-100 van de Nürburgring, wint zo'n exclusieve gamer picture. De gamers die deze felbegeerde positie eenmaal hebben bereikt, zitten goed, want later kunnen gamers alleen nog zo'n gamer picture winnen als ze de top-100 score voor de leaderboard van een van de drie Cadillac's weten te breken.