Petitie voor PC-versie Dark Souls onder de aandacht van Namco | Gamer.nl

Petitie voor PC-versie Dark Souls onder de aandacht van Namco | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een forumtopic waarin gamers hun ongenoegen uitspraken over het ontbreken van een PC-versie van Dark Souls, stelde Shoupinou zelf voor dat gamers een petitie opstartten om de aandacht van het management van Namco Bandai te vragen. Inmiddels is die aandacht er, volgens de communitymanager: "Mijn bazen kwamen naar me toe om met me te praten over deze actie, nadat het explodeerde over de hele wereld."

Hij vervolgde op het forum: "Als jullie de aandacht van Namco Bandai Games willen, hier heb je het. De toekomst is in jullie handen, en ik hoop dat jullie dit blijven steunen. Ik kan niet zeggen dat het daadwerkelijk gaat gebeuren (Ik heb die macht niet), maar ik kan je verzekeren dat het management van het bedrijf hiervan afweet, en ik denk dat dit een goede prestatie is en een goede stap voorwaarts."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou