Medal of Honor is alweer een aantal weken uit, maar een Nederlandstalige patch is in nog geen wegen of velden te bekennen. EA heeft wel zijn excuses aangeboden, maar daar heb je nog geen in-game browser mee. Om EA duidelijk te maken dat duizenden gamers wachten op de patch is er een petitie gestart. Aan Electronic Arts

Beste EA

Wij van de Nederlandse MOHAA gamers vragen om een snelle patch release voor onze NL versie van MOHAA. Wij wachten nu sinds februari op de patch om nu een keer normaal online te spelen vrij van lag en met meer keuze aan servers.

Veel gamers hebben hem al handmatig gepatched maar dat is eigenlijk niet normaal omdat je toch 50 euro hebt betaald voor een spel waar je niet normaal mee online kan spelen.

Veel Nederlandse gamers zijn teleurgesteld in de houding van EA sinds MOHAA is verschenen en wij hopen dat jullie hun respect terug willen hebben door snel een NL pPatch uit te brengen.

Een deel van de Nederlandse MOHAA gemeenschap

Met vriendelijke groet, Er hebben al 219 mensen hun stem achtergelaten, ben jij nummer 220? Met dank aan [94th]Sgt. DaMan, Ray Floyds en FC::Nohands[NL] voor het melden van dit nieuws.