Peter Parker heeft nieuw uiterlijk in Spider-Man-remaster op PS5

Peter Parker heeft nieuw uiterlijk in Spider-Man-remaster op PS5

Insomniac Games heeft meer details gegeven over de aankomende remaster van Marvel's Spider-Man op PlayStation 5.

Opvallend genoeg is het uiterlijk van hoofdpersonage Peter Parker veranderd. Hij was in de oorspronkelijke game gemodelleerd naar John Bubniak, maar nu naar de acteur Ben Jordan. Daardoor lijkt het personage een stuk jonger en heeft hij zelfs wat weg van Tom Holland, de acteur die Spider-Man in de films vertolkt. Veel fans hebben negatief gereageerd op de verandering.

Daarnaast wordt de game grafisch ook verbeterd. Ook zitten er drie nieuwe pakken in het spel, waaronder eentje uit de eerste The Amazing Spider-Man-film. Daardoor zitten straks alle Spider-Man-pakjes uit de moderne films in de game.

Marvel's Spider-Man Remastered kan vanaf de release van PlayStation 5 op 19 november alleen gekocht worden via de Ultimate Edition van Spider-Man: Miles Morales, een nieuw Spider-Man-avontuur dat ook vanaf 19 november beschikbaar komt.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dikke verbeteringen dus

0
test

Ik vind het echt een sulletje nu.

0

@ShadowKiller op zich klopt dat, Peter Parker is ook een sulletje. Mooi woord trouwens sulletje

0
test

Ik vind deze zinnen elkaar wel mooi opvolgen: Veel fans hebben negatief gereageerd op de verandering. Daarnaast wordt de game grafisch ook verbeterd. ...

0
test

@kleinekoosjer Als je ze zo plaatst haal je natuurlijk wel de context weg. 😂 Fans hebben negatief gereageerd op de verandering......van Peter Parker. En tevens wordt de game ook grafisch verbeterd.....en daar heeft nog niemand( in ieder geval niet in dit bericht gemeld) negatief op gereageerd.

0

Aanbevolen voor jou