Peter Moore sceptisch over 3D-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Moore zijn er nog verschillende hinderni en die ervoor zorgen dat het omzetten naar 3D moeilijk zal verlopen. "We bekijken de mogelijkheden van 3D-gaming maar er zijn nog verschillende uitdagingen", geeft de president van EA Sports aan. "Ik heb een aantal van onze [EA Sports] games draaiende gezien in 3D en we realiseren ons dat we niet langer de bestaande camerastandpunten kunnen gebruiken. Je moet lager gaan en ver kunnen kijken om het verschil echt te kunnen zien."

Ook moet EA Sports volgens Moore de 3D omzettingen anders benaderen. "Van vijftig procent kun je niet eens zeggen of het driedimensionaal is of niet. Daarom moeten we goed overwegen of het iets aan de ervaring toevoegt."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou