Peter Molyneux zou Fable 4 wel willen maken | Gamer.nl

Peter Molyneux zou Fable 4 wel willen maken | Gamer.nl

Fable-bedenker Peter Molyneux werkt niet meer bij Lionhead en Microsoft, maar zou toch interesse hebben in het ontwikkelen van een Fable 4.

"Ik vind het echt gek dat Fable 4 niet wordt gemaakt", aldus de ontwikkelaar tegen Official Xbox Magazine. "Ik zou het geweldig vinden om Fable 4 te maken. Je zou het originele team weer bij elkaar moeten krijgen."


Molyneux, die in 2012 wegging bij Lionhead en 22 Cans oprichtte, vertelt ook dat Microsoft soms niet even blij was met de Britse humor van Molyneux en zijn oude studio. "Je kent wel die Britse, politiek incorrecte humor, zeker met Fable, waar we prostituees en homohuwelijk hadden. Microsoft probeerden ondertu en alle vrouwelijke tepels te wi en om niemand boos te maken."

Overigens is Molyneux wel enthousiast over de samenwerking met Microsoft. "Meteen toen Microsoft ons ondersteunde, en ik heb echt geen reden meer om hier over te liegen, was er een gevoel van opluchting. Ze hebben echt pa ie voor games. Mensen als Phil Spencer, Kudo Tsunoda, ze vinden goede games maken zo belangrijk."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou