PES wordt dit jaar mogelijk free-to-play

PES wordt dit jaar mogelijk free-to-play

De nieuwe PES die later dit jaar moet verschijnen, wordt mogelijk geheel free-to-play.

Dat claimt journalist Andy Robinson van VGC in een recente aflevering van de VGC Off the Record-podcast. Na ongeveer twintig minuten meldt hij in die podcast dat Konami van plan is om de franchise nieuw leven in te blazen en "het fatsoenlijk free-to-play te maken".

Vorige maand kwam er al plotseling een demo van de nieuwe voetbalgame online te staan. Inmiddels is via in-game reclameborden uit deze testversie gebleken dat de game op 21 juli officieel wordt onthuld.

Konami heeft nog niet bevestigd of de volgende game in de PES-reeks free-to-play wordt. Mogelijk wordt daar op 21 juli meer over gemeld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop zo dat Konami een goede pot op de mat kan leggen.. Als het goed is was die tech demo een early build.. dus fingers crossed dat het ze lukt. Met fifa zo vroeg op gamepass zie ik het wel gebeuren dat pes daarin mee moet gaan (deden ze nu ook al natuurlijk).. ze kunnen niet anders. Of het helemaal free to play wordt.. geen idee.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Je hebt helemaal gelijk, maar laat die mieren even met rust wil je..

0
test

spelers kopen voor echt geld, clubs kopen voor geld, zullen wel packs kopen of gamepasses waarbij je iets voordeliger uit zal zijn. Ik gok dat dat zal gebeuren bij een free to play footie.

0
test

@HunterSeeker dat kan wel eens de strop betekenen voor mijn favoriete voetbal game.. fingers crossed dat het meevalt.

0

Aanbevolen voor jou