PES 2011 3D komt uit bij lancering 3DS | Gamer.nl

PES 2011 3D komt uit bij lancering 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor het eerst in een PES-titel krijgt de voetbalgame een Player's View-camerastandpunt. Door de camera achter de schouder van de voetballer te hangen, wil Konami het gevoel creëren dat spelers zich midden op het speelveld bevinden. Hierdoor zouden ze de snelheid en afstand van ploeggenoten beter kunnen inschatten en nauwkeuriger kunnen pa en. 

PES 2011 3D maakt ook gebruik van de 3DS Street Pa -functie. Deze functie wordt actief wanneer twee 3DS'en binnen elkaars bereik komen, bijvoorbeeld wanneer twee 3DS-bezitters langs elkaar lopen op straat. Het spel vergelijkt de statistieken van het Master League-team van de ene speler met die van de andere. Aan de hand van die statistieken wordt een winnaar gekozen. Hiermee kunnen gamers progre ie boeken in de ranglijsten, waardoor weer kla ieke team en spelers vrijgespeeld kunnen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou