Personages voor mogelijke vervolgen op Darksiders al klaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Darksiders nemen spelers controle over War, één van de vier leden van de Four Hoursemen. Het feit dat de drie andere leden ook al in gamevorm zijn gegoten zou kunnen duiden op één of meerdere vervolgen. "Ik kan dat niet bevestigen of ontkennen", aldus Madureira. "Logischerwijs zouden we graag de kans krijgen een vervolg te maken." VG247 heeft al illustraties van de andere personages bemachtigd.

Volgens Madureira kijkt uitgever THQ in ieder geval al wel naar de mogelijkheid om een verfilming te maken. Dat maakt de kans op een vervolg ook meteen een stuk groter, omdat het aantoont dat de uitgever de franchise uit wilt bouwen.

Darksiders wordt in ieder geval positief ontvangen door de pers. In de game nemen spelers controle over War, die met veel knokken en puzzels oplo en zich een weg door een vernietigde aarde vecht.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou