Nieuws
The Goonies

Personages uit The Goonies komen mogelijk naar Multiversus

Code uit de game hint daar naar

Geschreven door Michel Musters op
Personages uit de klassieke jeugdfilm The Goonies komen in de toekomst mogelijk naar vechtgame Multiversus.

Een bezoeker van de Multiversus-Discord meldt dat hij in de game code heeft gevonden waarmee gerefereerd wordt naar The Goonies. 

Het zou gaan om een 'Character Universe'-code waar meerdere personages onder kunnen vallen, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de 'DC Character Universe'-code waar onder andere Superman en Batman onder vallen. Dit zou dus kunnen betekenen dat er meerdere personages uit The Goonies naar het spel komen.

The Goonies is een jeugdfilm uit 1985, waarin een groep kinderen op avontuur gana om de schat van piraat One-Eyed Willy te vinden om hun dorpje te redden. Op moment van schrijven is niet officieel bevestigd dat personages uit The Goonies naar Multiversus komen.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 4 Remake is ongeveer even lang als origineel Silent Hill 2-vertaler wil erkenning krijgen in aankomende remake
0

Reacties op: Personages uit The Goonies komen mogelijk naar Multiversus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.