Personages uit The Goonies komen mogelijk naar Multiversus

Personages uit The Goonies komen mogelijk naar Multiversus

Personages uit de klassieke jeugdfilm The Goonies komen in de toekomst mogelijk naar vechtgame Multiversus.

Een bezoeker van de Multiversus-Discord meldt dat hij in de game code heeft gevonden waarmee gerefereerd wordt naar The Goonies. 

Het zou gaan om een 'Character Universe'-code waar meerdere personages onder kunnen vallen, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de 'DC Character Universe'-code waar onder andere Superman en Batman onder vallen. Dit zou dus kunnen betekenen dat er meerdere personages uit The Goonies naar het spel komen.

The Goonies is een jeugdfilm uit 1985, waarin een groep kinderen op avontuur gana om de schat van piraat One-Eyed Willy te vinden om hun dorpje te redden. Op moment van schrijven is niet officieel bevestigd dat personages uit The Goonies naar Multiversus komen.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou