Personages Joel en Ellie goed te zien op setfoto van The Last of Us-serie

Personages Joel en Ellie goed te zien op setfoto van The Last of Us-serie

Op een fanaccount is een foto gedeeld van de personages Joel en Ellie in de nieuwe The Last of Us-televisieserie.

Er zijn al diverse foto's en video's van de filmsets verschenen en HBO heeft zelf ook al een foto van de achterkant van de personages online geplaatst, maar de hieronder gedeelde foto is de meest duidelijke afbeelding van de personages in de serie tot nu toe. De rollen worden vertolkt door Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones, The Mandalorian) en Bella Ramsey (Game of Thrones).

De aankomende HBO-serie volgt het oorspronkelijke verhaal van The Last of Us. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pascal en Ramsey spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie. Het eerste seizoen begint ergens in 2023.

Ondertussen gaan er al geruime tijd geruchten dat er een remake van de eerste The Last of Us-game in de maak is, mede voor nieuwe spelers die door de aankomende serie fan worden van de franchise. Dit is echter vooralsnog niet bevestigd door Sony.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah, daar heb je weer van die cosplayers; cute... maar ook een beetje pathetic. (Chernobyl was kwaliteit dus ondanks de "nep Joel en Ellie" vibes toch nog voorzichtig optimistisch)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@kr1z Ik heb op reddit cosplayers gezien die dit toch echt vele male beter doen, bij een dame lijken sommige fotos gewoon screenshots uit de game. echt bizar slechte casting en styling dit

0

@PreUp555 die kunnen niet acteren vriend. Dit gaat echt prima goedkomen gok ik zo

0
test

Schei uit man. Op basis van slechte kwaliteitsfoto’s ga je zo’n oordeel vellen hahaha!

0
test

Er worden in de wereld van the lou natuurlijk geen producten geproduceerd. Daarom erg jammer dat de broek van ellie en joel er best nieuw uitzien ipv kapot gescheurd vies etc net als de schoenen.

0
test

@hamstertrans Ook bij The Walking Dead dragen ze de nieuwste mode.

0

Aanbevolen voor jou