Personagemaker Disney Dreamlight Valley al beschikbaar op pc

Personagemaker Disney Dreamlight Valley al beschikbaar op pc

Ontwikkelaar Dreamloft heeft de Disney Dreamlight Valley-personagemaker al beschikbaar gemaakt voor spelers op pc.

De personagemaker is gratis via Steam en de Epic Games Store te downloaden. Spelers krijgen de keuze uit verschillende lichaamstypes, huidskleuren, haarstijlen, accessoires en outfits. De personages die worden gemaakt worden op release overgedragen naar de volledige game.

In Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen. Naast het opbouwen van het dorpje, kunnen spelers grotten verkennen. Elk Disney-personage moet daarbij zijn of haar eigen verhaal, missies en beloningen met zich meebrengen.

Disney Dreamlight Valley komt op 6 september uit als Early Access-game op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Mac App Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Het gaat om een betaalde versie, maar de game komt ook op Xbox Game Pass te staan. In 2023 moet een volledige versie verschijnen die gratis voor iedereen wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou