Persona 5 Royal komt naar het Westen in 2020

Persona 5 Royal komt naar het Westen in 2020

Ontwikkelaar Atlus heeft onthuld dat Persona 5 Royal naar het Westen komt. Ook zijn er meer details onthuld over het spel en is er een nieuwe trailer uitgebracht.

Atlus heeft aangekondigd dat Persona 5 Royal een lancering krijgt in het Westen. Bovendien heeft de ontwikkelaar een nieuwe trailer uitgebracht en meer details onthuld over het spel. Persona 5 Royal komt op 31 oktober uit in Japan en verschijnt in 2020 in het Westen.

Ten eerste verzekert Atlus dat het gaat om een volledig nieuw spel en dat Persona 5 Royal dus niet een uitbreiding is. De game bevat een nieuwe opening en einde, nieuwe gevechtsmuziek, een nieuwe locatie en nieuwe personages. Het belangrijkste nieuwe personage is de uitwisselingsstudent Kasumi Yoshizawa, die zich voegt bij de Phantom Thieves met het doel om haar eigen mysterieuze doelen te bereiken. Ook zijn er verbeteringen gemaakt aan de user interface, is er een nieuwe, sterkere soort vijand en kunnen nieuwe schatten worden gevonden in het spel.

Een maand geleden werd Persona 5 Royal al aangekondigd door Atlus en Sega. Het spel is een verbeterde versie van Persona 5, dat in 2016 verscheen in Japan en een jaar later ook in het Westen werd uitgebracht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Yes!

0

Aanbevolen voor jou