Nieuws
Persona 5

Persona 5 Royal komt naar het Westen in 2020

Nieuwe details en trailer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Ontwikkelaar Atlus heeft onthuld dat Persona 5 Royal naar het Westen komt. Ook zijn er meer details onthuld over het spel en is er een nieuwe trailer uitgebracht.

Atlus heeft aangekondigd dat Persona 5 Royal een lancering krijgt in het Westen. Bovendien heeft de ontwikkelaar een nieuwe trailer uitgebracht en meer details onthuld over het spel. Persona 5 Royal komt op 31 oktober uit in Japan en verschijnt in 2020 in het Westen.

Ten eerste verzekert Atlus dat het gaat om een volledig nieuw spel en dat Persona 5 Royal dus niet een uitbreiding is. De game bevat een nieuwe opening en einde, nieuwe gevechtsmuziek, een nieuwe locatie en nieuwe personages. Het belangrijkste nieuwe personage is de uitwisselingsstudent Kasumi Yoshizawa, die zich voegt bij de Phantom Thieves met het doel om haar eigen mysterieuze doelen te bereiken. Ook zijn er verbeteringen gemaakt aan de user interface, is er een nieuwe, sterkere soort vijand en kunnen nieuwe schatten worden gevonden in het spel.

Een maand geleden werd Persona 5 Royal al aangekondigd door Atlus en Sega. Het spel is een verbeterde versie van Persona 5, dat in 2016 verscheen in Japan en een jaar later ook in het Westen werd uitgebracht.

Dit artikel delen:

Lees meer

Super Mario Maker 2 komt op 28 juni uit Ontdek een mythisch eiland in Sea of Thieves: Shores of Gold
1

Reacties op: Persona 5 Royal komt naar het Westen in 2020

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • pfipf0

    • 24 april 2019 17:24
    Yes!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.