Persona 3, 4 en 5 voor Xbox Game Pass aangekondigd

Persona 3, 4 en 5 voor Xbox Game Pass aangekondigd

Persona 5 Royal, Persona 4 Golden en Persona 3 Portable komen naar Xbox Game Pass voor consoles en pc.

Dat werd vanavond aangekondigd. Persona 5 Royal moet op 21 oktober verschijnen en Persona 4 Golden en Persona 3 Portable verschijnen ergens in 2023.

Er gingen al geruchten dat de rpg’s, die voorheen alleen op PlayStation-consoles en pc zijn verschenen, naar Xbox zouden komen. Die geruchten bleken dus te kloppen. De hoofdspellen in de reeks zijn niet eerder op Xbox uitgekomen.

In de Persona-games volgen spelers een groep studenten in Tokio, Japan. De studenten hebben een soort alterego’s, Personas, waarmee ze naar andere dimensies reizen en allerlei avonturen meemaken. Hoewel het om dungeon crawlers gaat, zijn de relaties tussen personages en het moderne, ‘normale’ leven in Japan ook een belangrijk onderdeel van de games. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had gehoopt op deze aankondiging en het is uitgekomen. In oktober mooi Persona 5 uit proberen.

0
test

Erg leuk voor de liefhebbers van deze serie. Ik heb het niet eerder gespeeld en ben wel benieuwd waarom het zo geprezen wordt.

0
test

@Riyakuya Maak maar even 100uur vrij ;). Zo lang kan namelijk het verhaallijn duren.

0
test

@El hunterr jeetje.. Dan moet ik inderdaad tijd gaan vrijmaken haha

0
test

@Riyakuya 1. De gameplay is gewoonweg fantastisch. Het is uitdagend, maar niet onmogelijk. Het is snel, maar ook niet te makkelijk. Verder bestaat de helft van de game uit time management, dus is er altijd genoeg variatie om je te vermaken. 2. De muziek is gewoonweg altijd fantastisch om naar te luisteren. 3. De personages zijn erg geconformeerd aan anime-tropes, maar (de meeste) zijn erg goed neergezet en de groep complimenteert elkaars aanwezigheid erg goed. 4. De verhaallijnen zijn vaak filosofisch en redelijk diepgaand. Je kunt het plaatsen in de betere verhaallijnen van de video game industrie. Deel 3 gaat bijvoorbeeld over het omgaan met de dood. Deel 5 gaat over de vrije wil. 5. Persona 5 exclusief: De style en de persoonlijkheid van het spel zijn gewoonweg sublime. 6. Ze zijn extreem lang... een speeltijd kan gemakkelijk 70 uur in beslag nemen, maar een eerste speelsessie is al gauw 100 uur. Ik heb Persona 5 als profielfoto en heb met P5 en Royal samen zo'n 400 uur gespeeld... + Platinum op Royal, want die is best wel easy.

0
test

@Ardyn klinkt allemaal erg goed! Ik ga de games zeker proberen dan zodra ze beschikbaar zijn.

0

Aanbevolen voor jou