Peronages Gotham Knights hebben ieder hun eigen progressiesysteem

Peronages Gotham Knights hebben ieder hun eigen progressiesysteem

Warner Bros. Montreal heeft meer informatie href="https://blog.playstation.com/2020/09/04/building-a-world-without-batman-a-first-look-at-gotham-knights/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthuld </a>over Gotham Knights. Zo kent elke superheld een eigen progressiesysteem.

In Belfrey, het hoofdkwartier van de co-op game, kunnen spelers kiezen om als Batgirl, Nightwing, Red Hood of Robin te spelen. Warner Bros. Montreal meldt dat elke held eigen XP verdient en beschikt over een unieke skiltree. De game is daarnaast volledig speelbaar met één van de vier personages.

"Het idee is dat de gameplaycyclus verweven wordt met het verhaal", zegt creative director Patrick Redding. "Het is niet een verhaal dat zich afspeelt in één nacht, maar gaat juist om de groei van de held. De game stelt spelers in staat gigantisch te groeien in een open wereld die ze moeten beschermen en waarnaar ze keer op keer terugkeren."

Gotham City moet dan ook een 'levend ecosysteem' worden met npc's met bepaalde routines, constante bedreigingen en vijanden die net als de spelers in level stijgen naarmate de game vordert.

Tot slot zegt Redding dat spelers naast de Court of Owls een hoop andere klassieke Batman-schurken mogen verwachten. 'Detectivewerk' en andere missies gaan vooraf aan confrontaties met deze personages.

Gotham Knights moet in 2021 uitkomen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat leuk voor die peronages.

0
test

Tja heel leuk maar.. Uhmm... Duuuuuh? Zou raar zijn om met Robin te spelen maar de moves van Batgirl te hebben en visa versa.

0
test

@Markus88 ze bedoelen dat als robin dus een super hoog level heeft dat dat niet inhoud dat alle characters dat level hebben. Je moet ieder character apart levellen. En dat is goed, dat maakt de game herspeelbaar

0
test

@darkmanwls Ja, ik doelde meer op dit "Montreal meldt dat elke held eigen XP verdient en beschikt over een unieke skiltree" De eigen skilltree :P Nogal logisch. Maar neemt niet weg dat ik er zin in heb!

0

Aanbevolen voor jou