People Can Fly zou graag werken aan uitbreiding Outriders

People Can Fly zou graag werken aan uitbreiding Outriders

People Can Fly zou graag werken aan uitbreidingen voor Outriders. Dat zegt regisseur Bartek Kmia tegen href="https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/04/03/outriders-devs-future-content-would-be-significant-expansions-with-self-contained-stories/?sh=705e8cc70eff" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Forbes</a>.

"We hebben nooit gezegd dat we de game verlaten", zegt Kmia. "Dit is geen game als een service, maar als mensen het waarderen, gaan we zeker meer dingen in het Outriders-universum doen. 

We hebben nog zoveel verhalen om te vertellen en nog zoveel ideeën die niet in de originele game pasten, dus we zouden graag meer content maken in de toekomst. Alles wat we zouden willen maken is een significante uitbreiding met op zichzelf staande verhalen."

Outriders verscheen donderdag voor consoles en pc. Sinds lancering kampt de game onder andere met serverproblemen. People Can Fly heeft een lijst opgesteld met problemen waaraan wordt gewerkt. Ook meldt het in een Twitter-bericht dat het naderhand vertelt waar het misging.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mogen eerst wel wat bugfixes gebeuren en servers mogen wel wat beter verbinden, maar wanneer ik als trickster niet meer de mogelijkheid te schieten/rennen verlies wanneer iemand mij tijdens een zekere ability raakt, dan zou ik naar een uitbreiding kijken, het spel is wel leuk

0

Aanbevolen voor jou