Nieuws
outriders

People Can Fly zou graag werken aan uitbreiding Outriders

Losse verhalen

Geschreven door Jacco Peek op
People Can Fly zou graag werken aan uitbreidingen voor Outriders. Dat zegt regisseur Bartek Kmia tegen Forbes.

"We hebben nooit gezegd dat we de game verlaten", zegt Kmia. "Dit is geen game als een service, maar als mensen het waarderen, gaan we zeker meer dingen in het Outriders-universum doen. 

We hebben nog zoveel verhalen om te vertellen en nog zoveel ideeën die niet in de originele game pasten, dus we zouden graag meer content maken in de toekomst. Alles wat we zouden willen maken is een significante uitbreiding met op zichzelf staande verhalen."

Outriders verscheen donderdag voor consoles en pc. Sinds lancering kampt de game onder andere met serverproblemen. People Can Fly heeft een lijst opgesteld met problemen waaraan wordt gewerkt. Ook meldt het in een Twitter-bericht dat het naderhand vertelt waar het misging.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix deelt volgende week meer info over Neo: The World Ends With You Ubisoft werkt aan 60 fps-modus voor next-gen-versies Watch Dogs Legion
1

Reacties op: People Can Fly zou graag werken aan uitbreiding Outriders

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tad

    • 4 april 2021 15:01
    Mogen eerst wel wat bugfixes gebeuren en servers mogen wel wat beter verbinden, maar wanneer ik als trickster niet meer de mogelijkheid te schieten/rennen verlies wanneer iemand mij tijdens een zekere ability raakt, dan zou ik naar een uitbreiding kijken, het spel is wel leuk

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.