De stad Flint, in de Amerikaanse staat Michigan, heeft een aanklacht ingediend tegen uitgever Take Two Interactive Software vanwege handel in aandelen met voorkennis.

Het pensioenfonds van Flint had namelijk net een aantal aandelen gekocht van Take Two, in de hoop dat dit een solide investering zou zijn voor de pensioenen van onder andere een politie- en brandweermensen van de stad. Toen vervolgens het welbekende Hot Coffee schandaal uitbrak, kelderden deze aandelen in waarde. Werknemers van Take Two deden echter de aandelen massaal van de hand net voordat bekend werd dat het spel vanwege een verborgen droogneukminigame, uit de winkelschappen gehaald moest worden. Flint dient de aanklacht niet alleen in vanwege de handel met voorkennis, waardoor het pensioenfonds veel geld is misgelopen, maar ook omdat achter Take Two de ware aard van het product verborgen hield. Want buiten de seksminigames is Grand Theft Auto natuurlijk zo kosjer als een beboterde boterham met ham.

Opvallend trouwens dat juist vandaag een andere inwoner van ditzelfde Flint gekruisigd wordt in de MMORPG Roma Victor. Flint staat gamenderwijs zeker op de kaart vandaag!