Peggle add-on voor World of Warcraft uitgebracht | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De puzzelgame van PopCap is te gratis te downloaden van de website van de ontwikkelaar. Als de game is geïnstalleerd kunnen spelers deze te allen tijde opstarten door '/peggle' te typen. Er kunnen Peggle-duels worden gespeeld, maar het is ook mogelijk om een hele vriendenlijst uit te nodigen om te puzzelen. De game kan daarnaast gebruikt worden voor het verdelen van items, in plaats van het commando' /roll'.

Peggle

Je schiet in Peggle balletjes af in een speelveld met blauwe, rode,groene en paarse pegs: kleine rondjes of blokjes die zich gedragen alsde bumpers in een flipperkast. Wanneer je een peg raakt, zal dieverdwijnen. De bedoeling is om met tien balletjes alle vijfentwintigrode pegs weg te schieten. Door goed te kijken naar hoe het balletjezal stuiteren, kun je meerdere pegs in één beurt raken.

Peggle heeft veel populariteit als gratis downloadgame voor PC. In maart verscheen het spel ook voor Xbox Live Arcade. De puzzelgame heeft sindsdien iedere week een plek bemachtigd in de top tien meest gespeelde games op Xbox Live Arcade.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou