Pc-versie Wolfenstein: Youngblood lanceert een dag eerder

Pc-versie Wolfenstein: Youngblood lanceert een dag eerder

Wolfenstein: Youngblood lanceert al aanstaande donderdag voor pc. Dit is een dag eerder dag oorspronkelijk stond gepland.

Bethesda heeft in een reactie op Twitter bekendgemaakt dat de pc-versie van Wolfenstein: Youngblood een dag eerder dan gepland wordt uitgebracht. Het spel is nu verkrijgbaar vanaf aanstaande donderdag 25 juli, terwijl deze een dag later ook verschijnt voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Waarom Wolfenstein: Youngblood een dag eerder lanceert op pc, wordt niet gezegd door Bethesda. Een reden hiervoor kan zijn dat het jaarlijkse QuakeCon-evenement op 25 juli van start gaat in de Verenigde Staten, waar naast Doom Eternal en andere Bethesda-titels ook waarschijnlijk Youngblood speelbaar is. Quakecon vindt dit jaar bovendien voor het eerst ook in Europa plaats. Op 26 en 27 juli kunnen fans in Londen met ontwikkelaars praten, panels bijwonen en games spelen.

Twee weken geleden werden al de systeemeisen voor de pc-versie van Wolfenstein: Youngblood onthuld door Bethesda en ontwikkelaar MachineGames. Zo wordt een Nvidia GTX 1060 of vergelijkbare grafische kaart van AMD aanbevolen en neemt het spel 40 GB schijfruimte in beslag. Youngblood belooft tot dertig uur aan content te bevatten, wanneer het hele spel wordt doorlopen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vet! Afgelopen 2 weken de laatste 2 Wolfenstein's uitgespeeld dus had er al zin in. Goed nieuws dit! :D

0

Is dat ff geluk hebben als je pc gamer bent, ik moet helaas wachten tot vrijdag en ik heb der dikke zin in.. gelukkig kon ik vrij krijgen van het werk

0

Aanbevolen voor jou