PC-versie van Tropico 3 krijgt uitbreiding | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Belangrijkste toevoeging is de nieuwe campaign die tien nieuwe mi ies bevat op een nieuwe map. Ook zijn er tien eilanden beschikbaar in de zogenaamde sandbox-modus, waar spelers de vrijheid hebben om zonder restricties te werken aan hun eiland. Verder biedt de uitbreiding zes nieuwe gebouwen, nieuwe 'mijlpalen', kostuums, verbeteringen voor kastelen en meer. De uitbreiding heet Absolute Power, kost ongeveer 20 euro en komt in mei uit. Het is niet bekend of de Xbox 360-versie van Tropico 3 de uitbreiding ook ontvangt.

Tropico 3 is een bouwgame waar spelers de rol van 'El Presidente' van een bananenrepubliek vervullen. Doel van de game is succesvol steden te bouwen, te managen en uiteindelijk uit te groeien van klein eilandje naar welvaartsoord. Ook zijn er verschillende politieke facties die elk hun eigen wensen hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou