Pc-versie The Witcher 3 tijdelijk gratis voor console-gebruikers

Pc-versie The Witcher 3 tijdelijk gratis voor console-gebruikers

Mensen in het bezit van een Xbox One en PlayStation 4 met een kopie van The Witcher 3: Wild Hunt kunnen tot 23 juni een gratis pc-versie van de game claimen. De gratis pc-versie van de game is te vinden in de GOG Store.

De reden voor de actie is het vijfjarig bestaan van de razend populaire game over Geralt of Rivia. Om van de actie gebruik te maken moeten console-gebruikers hun game verbinden met de GOG GALAXY 2.0-app. Een volledige uitleg is hier te vinden. Mensen die The Witcher 3 al op pc hebben, kunnen alsnog van de actie gebruik maken. Het is mogelijk de code aan een vriend geven te die de game nog niet heeft. Mensen met de Nintendo Switch-versie zijn echter uitgesloten. Dit vanwege het gebrek aan integratie tussen de andere versies van de game.

Mensen met de Game of The Year-versie van The Witcher 3 krijgen dezelfde versie gratis voor de pc. De rest krijgt alleen het basispel. De actie is tot 23 juni beschikbaar. Lees hier onze reload over The Witcher 3.

witcher

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

helaas is deze spel nog niet op stadia of Xcloud te spelen, hoop dat ze dit nog wel erop zetten.

0
test

@2pacolypse Iedereen heeft DIT spel inmiddels toch wel een keer?

0
test

@darkmanwls uhh, nee dus... waarom zou ik het al hebben?

0

@2pacolypse stadia is voor losers

0
test

@2pacolypse Misschien dat dat nog komt, Cyberpunk 2077 komt ook naar Stadia. Zou best kunnen dat ze The Witcher gebruiken als test voordat ze Cyberpunk erop gaan draaien.

0

Werkt niet als je hem fysiek hebt?

0

Aanbevolen voor jou