Pc-versie The Last of Us: Part 1 uitgesteld

Pc-versie The Last of Us: Part 1 uitgesteld

Naughty Dog heeft de pc-versie van The Last of Us: Part 1 met een krappe maand uitgesteld.

De game had eigenlijk op 3 maart op Steam en Epic Games Store uit moeten komen, maar die datum is nu verschoven naar 28 maart. 

Het bedrijf schrijft dat het is weggeblazen van alle positiviteit rondom de franchise de laatste weken - mede dankzij de HBO-serie - en wil een zo goed mogelijk product leveren voor mensen die de game wil spellen. "De extra weken zorgen er voor dat deze versie van The Last of Us aan jullie en onze eisen voldoet."

Lars deelde een 8,5 uit aan de PS5-versie van de remake: "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

TloU 1 en 2 staat bij op #1 games alle tijden maar moet er toch even op zeuren ; Ik vind het persoonlijk namelijk een rare statement. Dus omdat de serie het beter doet dan verwacht, moet de game een krappe maand uitgesteld worden om het aan eisen te laten voldoen. Neem aan dat de game sowieso uitgesteld zou worden, toch? :P

0
test

@Markus88 Wordt uitgesteld tot na het aflopen van de serie. Daarom. Hype opgebouwd, zin in meer, dus kopuh die game. Voor sommigen dan. Ik wil 'm al jaren spelen, maar wilde er geen PS voor aanschaffen. Dus fijn dat 'ie eindelijk naar PC komt.

0
test

@MeneerAert Zeker fijn voor de mensen zonder een PS. Ben benieuwd wat je er van gaat vinden omdat je het al jaren wilt spelen. Mocht je het niet vergeten, laat het dan even weten hier! :D

0
test

@Markus88 Haha, kan niets beloven. Ga m'n best doen!

0

Aanbevolen voor jou