Nieuws
Shin-chan

Pc-versie Shin chan-game komt eind augustus uit

Switch-versie is net een weekje uit, PS4-versie volgt volgende week

Geschreven door Michel Musters op
Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey is vanaf 31 augustus op pc verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Neos en ontwikkelaar Millennium Kitchen aangekondigd. De game komt op Steam en Epic Games Store uit. Eerder werd al bekendgemaakt dat de PS4-versie op 25 augustus uitkomt. De Switch-versie is inmiddels een week verkrijgbaar. Het spel kwam vorig jaar al in Japan uit, maar verschijnt dit jaar ook in het Westen.

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey is gemaakt door Millenium Kitchen en volgt het tekenfilmpersonage tijdens zijn vakantie. Met een speciale camera kan hij foto's maken en een dagboek bijhouden, maar hij kan ook insecten vangen, groente en fruit laten groeien en bijklussen als dj.

De game scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Shin chan is als die ene vakantie op een camping in Zuid-Frankrijk, toen de zomer nog eindeloos leek, je moeiteloos vrienden maakte en het vinden van een glimmende kaart in een pakje ruilkaarten het hoogste doel in het leven was. Of je daar ontspanning uit haalt of juist verveeld van raakt, is iets om voor jezelf te bepalen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Horrorgame The Chant verschijnt in november Vijfde seizoen Call of Duty: Vanguard en Warzone begint 24 augustus
0

Reacties op: Pc-versie Shin chan-game komt eind augustus uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.