PC-versie Saints Row: The Third krijgt exclusieve extra's | Gamer.nl

PC-versie Saints Row: The Third krijgt exclusieve extra's | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Steam-versie van de game heeft een functie waarmee spelers video's kunnen maken van hun game-avonturen, die te delen zijn op sociale mediasites en op SaintsRow.com. "En als je een echte cinefiel bent, kun je de HUD uitzetten en je chearleader-huurmoordenaar-personage in al haar smetteloze glorie tonen", zo schrijft Volition.

Na de lancering kunnen spelers van de PC-versie hun personages aankleden met allerlei extra acce oires. Zo krijgen ze gratis de beschikking over grote maskers van personages uit Valve's Team Fortre 2. Ook ondersteunt de game AMD Eyefinity, DirectX 9, 19 en 11, SLI en Cro fire.

De PC-versie van Saints Row 2 kende veel technische problemen, Volition geeft op zijn site toe dat die game beter had kunnen zijn. Om de kwaliteit voor het derde deel te waarborgen, heeft de ontwikkelaar besloten de PC-versie dit keer zelf te maken en de ontwikkeling niet uit te besteden. "Saints Row: The Third op PC is geen port en het is ons doel bij Volition om dat te bewijzen aan onze PC-fans."

Systeemeisen

Om Saints Row: The Third te spelen hebben gebruikers minimaal een PC nodig met Windows XP, een dual core-proce or van 2 gigahertz, 2 gigabyte aan werkgeheugen, een Nvidia GeForce 8800 of Ati Radeon HD3800, DirectX 9c en 10 gigabyte aan vrije hardeschijfruimte. Om de coöperatieve modus te kunnen spelen moet de GeForce 8800 minimaal 640 megabyte videogeheugen hebben, de HD3800 moet minimaal 1 gb aan videogeheugen bevatten.

De aanbevolen systeemeisen zijn Windows 7, een quad core-proce or of een dual core-proce or van minimaal 3 gigahertz, 4 gb aan werkgeheugen, een videokaart uit de Geforce GTX 400-serie of een kaart uit de ATI Radeon HD5000-serie, DirectX 11 en 10 gb aan vrije hardeschijfruimte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou