Pc-versie Red Dead Redemption 2 heeft nu al mods

Pc-versie Red Dead Redemption 2 heeft nu al mods

De pc-versie van Red Dead Redemption 2 heeft nu al mods ontvangen. De game is sinds gisteren verkrijgbaar op het platform.

De eerste mod op Nexus Mods betreft Joker-gezichtsverf voor hoofdpersonage Arthur Morgan, gemaakt door een groep modders die zichzelf de Red Dead Modders noemen. Opvallend genoeg kwam de mod al voor de release van de game uit.

Verder zijn er ook mods die de game onder andere een fotorealistische reshade geven en de geluidseffecten van de eerste Red Dead Redemption toevoegen. Nexus Mods heeft een gids klaarstaan voor mensen die aan de slag willen gaan met mods voor de game. Alle mods komen hier te staan.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wacht op thomas the tank engine! Wel leuk dat er nu al mods zijn. De game loopt bij mij gelukkig helemaal prima. Ben benieuwd welke leuke dingen ze allemaal gaan maken

0
test

Hoe is het gesteld met de multiplayer atmosfeer + content van deze game op PC ivm GTA5 Online? Ik had van eerdere recensies van de console versie van RDR2 begrepen dat de online community enorm wordt geplaagd door grievers omdat de game dat, nog meer dan GTA 5, aanmoedigt dmv brakke game mechanics.

0
test

@TheChief Dit was zeker in het begin zo. Heb het een tijdje gespeeld op de PS4 met vrienden maar we waren er snel klaar mee. Elke keer inderdaad mensen die langskwamen en 'boom, headshot'. Het was in het begin niet perse vervelend, alles was nieuw en toch wel leuk om te doen maar na een paar dagen was de lol er wel af. Nu weet ik niet of ze met latere updates hier iets aan gedaan hebben en ik heb op de PC online nog niet gedaan. Ik wacht even tot ik mijn character kan overzetten, als dat ooit gaat komen, net als bij GTA toen der tijd.

0

Aanbevolen voor jou