Pc-versie Need for Speed verschijnt lente 2016 | Gamer.nl

Pc-versie Need for Speed verschijnt lente 2016 | Gamer.nl

De pc-versie van Need for Speed is uitgesteld naar de lente van 2016. Op zijn blog laat ontwikkelaar Ghost Games weten dat het de framerate wil ontgrendelen en de graphics wil optimaliseren.

"We hebben van onze pc-community vernomen dat een ontgrendelde framerate een van de hoogste prioriteiten is, en daar zijn we het roerend mee eens", aldus Ghost Games. De ontwikkelaar geeft ook aan dat het de graphics wil optimaliseren.

De framerate van Need for Speed Rivals was vastgezet op 30 frames per seconde (fps). Bij wie de framerate handmatig op 60 fps zette, draaide het spel twee keer zo snel.

De PlayStation 4- en Xbox One-versies van Need for Speed verschijnen nog wel op 5 november. Updates en uitbreidingen die gedurende 2015 en 2016 voor de consoleversies uitkomen, verschijnen direct bij de lancering voor de pc-versie.

Internetverbinding

Een gesloten bèta van Need for Speed start in de komende weken op PlayStation 4 en Xbox One. Ghost Games wil de servercapaciteit testen, aangezien de racer een internetverbinding vereist.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou