PC-versie I Am Alive nog niet uitgesloten | Gamer.nl

PC-versie I Am Alive nog niet uitgesloten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik denk niet dat ik bedoelde dat 'het spel niet voor de pc verschijnt", zo schrijft Mettra. Als waarschijnlijke reden van de miscommunicatie draagt de ontwikkelaar aan dat Engels niet zijn moedertaal is. "Wat ik bedoelde, is dat er nog niet aan een PC-versie gewerkt wordt. Maar we zijn nog steeds bezig met kijken naar de mogelijkheden daarvan, wat niet makkelijk is.

Mettra vertelde eerder deze week in een interview dat I Am Alive voor PC een lastige kwestie is, omdat "er zo veel piraterij is en er weinig mensen zijn die voor PC-games betalen." In hetzelfde gesprek vroeg de creative director zich af waarom mensen "zeiken" over het eventuele ontbreken van een PC-versie. Hij stelde zichzelf daarbij de vraag of deze groep gewoon klaagt over het feit dat er geen versie voor PC is of omdat zij [I Am Alive] daadwerkelijk willen spelen. "Zouden zij de game kopen als wij 'm zouden maken?"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou