PC-versie Homefront krijgt veiligheidspatch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dankzij de patch wordt het eenvoudiger voor admins en gebruikers op een server om video's te downloaden van multiplayer-potjes. Wanneer een admin gewezen wordt op een val pelende gamer, kan hij op deze manier bewijzen hiervoor downloaden.

Bovendien is het mogelijk om de unieke SteamID's van spelers in deze video's en in actieve multiplayerpotjes in een keer op te slaan in een tekstbestand, of via de in-game console. Het rapporteren en bannen van spelers die zich misdragen moet hiermee eenvoudiger worden.

Verbeteringen

De patch voegt ook een aantal gameplaytechnische verbeteringen door. Zo zijn twee sluipschuttersgeweren minder krachtig gemaakt. Alleen met een schot in het hoofd zullen de M200- en M110-geweren een tegenstander in een keer omleggen. Het flak jacket is bovendien goedkoper en effectiever gemaakt. Verder krijgen spelers nu onder andere de mogelijkheid om via het system settings-menu te kiezen of ze DirectX 10 of DirectX 11 willen gebruiken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou