PC-versie Homefront krijgt dedicated servers | Gamer.nl

PC-versie Homefront krijgt dedicated servers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We bouwen voort op het geweldige spel dat Kaos Studios aan het maken is en we verbeteren het met specifieke features voor de PC", zei Frank De Lise, uitvoerend producent van Digital Extremes. Deze studio is verantwoordelijk voor het naar PC overzetten van de door Kaos Studios ontwikkelde spelcomputerversies van Homefront. "PC-spelers kunnen dedicated servers opzetten en beheren en genieten van extra communitymogelijkheden, waaronder ondersteuning voor clans. We zijn van mening dat de echte fan van shooters op de PC, die steeds zeldzamer wordt, deze features zal waarderen."

Bezetting

Homefront speelt zich af in 2027, in een wereld waar de Koreaanse Republiek de Verenigde Staten bezet heeft. Spelers nemen de controle over een lid van het verzet en nemen het op tegen de Koreaanse troepen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou