PC-versie Fable III nog altijd in ontwikkeling | Gamer.nl

PC-versie Fable III nog altijd in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Fable III voor de PC is nog steeds in ontwikkeling hier bij Lionhead, dus raak niet in paniek PC-gamers. We kondigen de details aan wanneer we er klaar voor zijn", zo valt te lezen op de Twitter van de Britse studio.

Fable III verscheen vorige maand op Xbox 360, maar de ontwikkelaar heeft sinds augustus niets gezegd over de PC-versie. Toen meldde Lionhead: "De console- en PC-versies zitten nu op verschillende trajecten en we richten ons op het optimaliseren van de verschillende ervaringen. We kondigen op dit moment geen releasedatum aan voor de PC-versie, maar verwacht binnenkort nieuws."

Fable III is het derde deel in de Fable-serie. In dit derde deel is het doel koning of koningin te worden en te regeren. Spelers kruipen in de huid van de zoon of dochter van de held uit deel twee, en moeten een ware revolutie opzetten om het leiderschap over Albion te verkrijgen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou