PC-versie Driver: San Francisco uitgesteld tot 29 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze week verscheen op Xbox Live en PlayStation Network een singleplayer-demo voor de nieuwe Driver. Volgende week volgt een demo voor het multiplayergedeelte van de game. Voor de PC-versie van het spel zijn tot op heden geen demo's aangekondigd. 

In Driver: San Francisco maken spelers als detective John Tanner jacht op de gewelddadige criminele leider Charles Jericho. Dat doet Tanner echter niet op de kla ieke manier; hij moet na een zwaar auto-ongeluk namelijk vechten voor zijn leven in het ziekenhuis. Zich ervan onbewust dat hij in een comateuze toestand is, zet Tanner de jacht in zijn hoofd door. In zijn eigen gedachten heeft hij de beschikking over de Shift-kracht, waardoor hij controle kan nemen over alle auto's die hij ziet. Met een druk op de knop beweegt het bewustzijn van Tanner van auto naar auto.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou