PC-versie Dark Souls mogelijk zonder Games for Windows | Gamer.nl

PC-versie Dark Souls mogelijk zonder Games for Windows | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vorige week ontstond er ophef nadat op de cover van de PC-versie van Dark Souls het logo van Games for Windows te zien was. Boze PC-gamers begonnen hierop een petitie om te zorgen dat de game niet alleen voor Games for Windows zou verschijnen. "Er zijn veel vragen gekomen over onze digitale partner, maar we zijn nog maar in april en de game komt pas op 24 augustus", aldus Uchiyama. Hij voegt daaraan toe dat er waarschijnlijk meer informatie beschikbaar komt tijdens de E3.

Mods

Verder werd bekend dat Dark Souls hoogstwaarschijnlijk geen ondersteuning voor mods krijgt. Dit omdat het ontwikkelteam volgens Uchiyama niet ervaren is met de ontwikkeling voor het PC-platform. "Persoonlijk ben ik geïntre eerd in het concept van mods. Ons gebrek aan ervaring met de PC zorgt er echter voor dat we meer tijd nodig hebben om dit te proberen, dus momenteel gaan we het niet doen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou