Als gevolg daarvan is de Call of Duty: Elite vooralsnog niet verkrijgbaar voor PC-gebruikers. Heller wil kunnen garanderen dat de PC-versie kwalitatief in orde is. "We kunnen (PC-gamers) niet zo lang laten wachten en ze iets geven wat geen kwaliteit heeft". Heller vervolgt dat hij geen datum kan geven voor wanneer Elite voor de PC verschijnt.

Vorig jaar, voor de release van Call of Duty: Modern Warfare 3 in november, stelde Elite-ontwikkelaar Beachhead Studio dat de PC een onveilig platform is. Zonder een centrale en vertrouwelijke bron voor statistieken, zouden veel van onze competitiefuncties oneerlijk worden. We gaan geen prijzen weggeven wanneer mensen makkelijk hun statistieken kunnen vervalsen", zei Chacko Sunny, hoofdontwikkelaar van Beachhead. 

Call of Duty Elite tablet

Ook een app van Call of Duty: Elite voor tablets is in ontwikkeling. "We zijn hard aan het werk aan een tabletapplicatie, maar er is nog geen releasedatum. Ik kan jullie wel vertellen dat het geen overzetting is. Het is specifiek gebouwd voor dat platform, met het idee dat je twee schermen gebruikt - het idee dat je de game speelt en (de tablet) op je schoot hebt liggen", aldus Heller.