PC-versie Call of Duty: Black Ops krijgt mod-tools | Gamer.nl

PC-versie Call of Duty: Black Ops krijgt mod-tools | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We willen de game ergens na de lancering gereed maken voor mods", aldus een Treyarch-medewerker op het forum van de game. "We weten nog niet in hoeverre je mods kunt aanbrengen in de game, want er zijn een aantal technische problemen gerelateerd aan de engine en een aantal aanpa ingen aan de tools zullen niet makkelijk werken. [...] Op dit moment maken we echter eerst de game af." De PC-versie krijgt tevens een dev console, waarmee spelers gedurende de game middels een commandoregel aanpa ingen kunnen maken op gebied van gameplay en graphics.

Eerder werd al bekend dat Black Ops op de PC dedicated servers bevat, waardoor spelers hun eigen multiplayergames op kunnen zetten. Dankzij de dedicated servers kunnen er nu ook mods, of aanpa ingen, gemaakt worden voor de game. Call of Duty: Modern Warfare 2 had geen dedicated servers en modding tools op de PC, tot groot ongenoegen van de PC-achterban.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou