PC-versie Black Ops 2 maakt gebruik van DirectX 11 | Gamer.nl

PC-versie Black Ops 2 maakt gebruik van DirectX 11 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben gesleuteld aan de graphics en de game ziet er fenomenaal uit op de PC", aldus Lamia. Volgens hem werken er aparte, gespecialiseerde teams aan de verschillende versies van de game. Zo werken aan Black Ops 2 voor PC dezelfde teamleden die aan de PC-versie van World at War en de eerste Black Ops hebben gewerkt. "Het is belangrijk voor ons. We hebben ook gewerkt aan ons anti-cheat-systeem. We willen de integriteit van de online ervaring bewaken."

Black Ops 2 speelt zich af aan het eind van de jaren '80, en in 2025. Het verhaal draait om een conflict tu en China en Amerika, die dezelfde grondstoffen willen hebben. De tegenstander, Juan Menendez, probeert beide partijen tegen elkaar uit te spelen. In het jaar 2025 nemen spelers controle over de zoon van Alex Mason, de protagonist uit de eerste Black Ops. Call of Duty: Black Ops 2 verschijnt op 13 november voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou