Pc-versie Batman: Arkham Knight ontvangt patch | Gamer.nl

Pc-versie Batman: Arkham Knight ontvangt patch | Gamer.nl

De pc-versie van het onlangs verschenen Batman: Arkham Knight heeft een patch ontvangen in aanloop naar meer updates die veel van de problemen met het spel moet oplossen.

De inhoud van de patch valt te lezen op de website van uitgever Warner Bros. De update moet er onder meer voor zorgen dat het spel niet meer zo vaak crasht, bijvoorbeeld wanneer spelers de game afsloten of een bepaalde grafische instelling aanpaste. De kleine patch werd in de loop van zondag uitgebracht voor pc-bezitters.

Ondertu en werkt ontwikkelaar Rocksteady aan andere verbeteringen aan de game die via meerdere patches doorgevoerd moeten worden. Hieronder valt onder andere het opschroeven van het aantal beelden per seconde naar boven de 30, meer grafische opties en het soepeler laten lopen van de game.

Batman: Arkham Knight verscheen begin vorige week, voor Playstation 4, Xbox One en pc. De pc-versie kampte echter met dusdanig veel technische problemen dat Warner Bros. besloot de game enkele dagen later alweer uit de verkoop te halen totdat hier een oplo ing voor is gevonden.

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou