Pc-versie Batman: Arkham Knight komt pas deze herfst terug online | Gamer.nl

Pc-versie Batman: Arkham Knight komt pas deze herfst terug online | Gamer.nl

De pc-versie van Batman: Arkham Knight, die van Steam is gehaald nadat gamers klachten hadden over slechte prestaties, komt pas weer ergens in het najaar verkrijgbaar. Dat meldt uitgever Warner Bros.

Ook de downloadbare content voor de pc-versie wordt uitgesteld. "Onze blijvende focus om de juiste oplo ingen voor de pc-versie te vinden heeft impact gehad op alle dlc voor de pc-versie", aldus Warner. "De Batgirl: A Matter of Family-dlc komt daarom dus niet op 14 juli beschikbaar voor de pc-versie. We verontschuldigen ons voor het utistel en willen er voor zorgen dat alle content die we uitbrengen van de kwaliteit is die pc-spelers verwachten."

De pc-versie van Batman: Arkham Knight had te kampen met bugs, crashes en een haperende framerate. Binnen een dag na de release kwamen er klachten binnen van gefrustreerde pc-gamers. 

Warner Bros. laat weten dat het bedrijf intern goed op gaat letter voordat het games uitgeeft. "Voor iedereen die op de pc-versie wacht, weet dat we er elke dag aan werken. Voor mensen die de pc-versie al aan het spelen zijn, we brengen continue verbeteringen uit terwijl we op de uiteindelijke versie wachten."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou