Pc-versie Assassin's Creed Valhalla ondersteunt DualSense nu volledig

Pc-versie Assassin's Creed Valhalla ondersteunt DualSense nu volledig

De pc-versie van Assassin's Creed Valhalla ondersteunt de DualSense-controller nu volledig. Dat merkten Reddit-gebruikers op.

In de reacties op de melding bevestigen meerderen dat de controller inderdaad werkt. Zowel de adaptive triggers als de haptic feedback van de PlayStation 5-controller worden volledig ondersteund via Steam en Uplay.

Ook andere pc-games lijken te hinten naar spoedige ondersteuning. Zo schijnt Hitman 3 haptic feedback te ondersteunen en toont Borderlands 3 een optie voor adaptive triggers.

Om spelers toegang te bieden tot de functionaliteiten moeten ontwikkelaars handmatig een patch uitbrengen. Zo ontving Metro Exodus voor pc als eerste een update in mei.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola wat een gelul... 4k 120 fps voeg veel meer toe. ik heb zelf de ps5, heb de haptic/adaptive altijd uitstaan. het is meer irritant dan het wat toevoegd. Next gen is altijd betere graphics / fps etc... die controller functies zijn een gimmick. denk niet dat dat echt doorontwikkeld wordt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@arjanbunt die features zijn ook niet bedoeld voor zo'n grindy game zoals Valhalla. Sowieso denk ik niet voor de 3rd party developers.

0
test

@coola het is een leuke gimick de controller, maar ray tracing goed gedaan maakt een game echter en dus next gen, en ik bedoel niet dat je een refelctie ziet maar dat het om hoe het licht valt.

0
test

Adaptive triggers zijn een leuke toevoeging maar heb toch liever 4K en zo. Dat gezegd vond ik Valhalla niet echt een next-gen titel. Ghost Of Tsushima zag er vele malen beter uit en dat was een PS4 game.

0

Aanbevolen voor jou