PC-update Duke Nukem Forever verdubbelt wapencapaciteit | Gamer.nl

PC-update Duke Nukem Forever verdubbelt wapencapaciteit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Of eenzelfde toevoeging ook voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versie in de planning staat is niet bekend. Wel komt er ook voor deze versies een update, waarvan de details binnenkort bekend worden gemaakt.

De PC-update voegt naast een verhoogde wapencapaciteit de optie om het gezichtsveld aan te pa en toe, evenals een push-to-talk chatoptie en ondersteuning voor het Valve Anti-Cheat-systeem. Ook moet het een aantal bugs verhelpen. Wanneer de update beschikbaar komt, is nog niet vastgesteld. 

Krimpen

Dat spelers beperkt werden tot twee wapens, kon op weinig begrip rekenen van fans. In het vorige deel, Duke Nukem 3D, is het mogelijk om veel meer wapens mee te nemen. Iets wat spelers graag doen, omdat zowel Duke Nukem 3D als Duke Nukem Forever veel verschillende, unieke wapens hebben. In Duke Nukem Forever is het voor spelers echter lastig om dergelijke wapens, zoals de Shrink Ray (krimpstraal), lang bij zich te blijven dragen, omdat Duke Nukem niet meer dan twee wapens kan hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou