Nieuws
hitman 3

Pc-spelers Hitman 3 kunnen nu levels uit vorige games importeren

Of je de vorige games nou op Steam of Epic Games Store hebt

Geschreven door Michel Musters op
Het is voor pc-spelers van Hitman 3 nu mogelijk om levels uit de vorige twee games te importeren.

Mensen moeten daarvoor wel de vorige twee games hebben gekocht. Er zijn 'Access Passes' voor Hitman en Hitman 2, die alleen kunnen worden geclaimd bij aankoop van die games. Wanneer deze zijn gekozen, kan Hitman 3 opnieuw worden opgestart en zitten de levels uit die games in de meest recente Hitman. 

Hiervoor moet wel het IOI Account worden gelinkt aan de platforms waarop men de Hitman-games heeft gekocht. Hitman 3 is namelijk alleen beschikbaar op Epic Games Store, terwijl de vorige games ook op Steam staan.

In januari lieten Hitman-fans van zich horen toen duidelijk werd gemaakt dat Hitman 2-eigenaren met Steam de game opnieuw moesten kopen om de levels in Hitman 3 te kunnen spelen. Dit vanwege licentieproblemen tussen Steam en Epic Games Store. Ontwikkelaar IO Interactive maakte al snel duidelijk dat dit toch niet het geval was en dat het samen met de bedrijven aan een oplossing werkte, die er nu dus is.

Dit artikel delen:

Lees meer

World of Warcraft: Burning Crusade Classic gelekt De inhoud van Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2 is bekend
2

Reacties op: Pc-spelers Hitman 3 kunnen nu levels uit vorige games importeren

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • FredrickSalmon

  • 19 februari 2021 14:11
  Gewoon dingen die je al ruim voor de launch geregeld had moeten hebben. Ik vraag me soms af of dit nou bewust gedaan wordt voor marketing ( wij luisteren naar de fans > slechte publiciteit ( wat al 'niet bestaat' ) wordt goede publiciteit ), of dat ze gewoon echt lak hebben aan de mensen en het erop gooien van 'weet je, misschien slikken ze het wel en gaan ze deel 1 en 2 wel weer opnieuw kopen! Either way is het super triest.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Hoofd

  • 19 februari 2021 15:49
  Best netjes van ze dat dit überhaupt kan. Doet me denken aan Bethesda, waar je je Bethesda Launcher game later ook nog in Steam kon toevoegen. Zoiets was een tijdje terug nog ondenkbaar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.