Nieuws
Nier Automata

Pc-problemen Nier: Automata opgelost via community-patch

Slordige port loopt beter door patch gebruiker op Steam

Geschreven door Jacco Peek op
Verschillende bugs in de pc-versie van Nier: Automata zorgen problemen met de framerate en voorkomen dat de game op de juiste resolutie draait. Een oplossing van een Steam-gebruiker zorgt er echter voor dat de game aanzienlijk beter draait.

Gebruiker Kaldaien heeft een onofficiële fix gemaakt voor het probleem, die geïnstalleerd kan worden om de game te verbeteren. De patch verbetert de framerate en voorkomt dat de game op een lagere resolutie draait in fullscreen-modus.

Hoewel er nog gewacht wordt op een officiële oplossing van ontwikkelaar Platinum Games, melden verschillende gebruikers op Reddit en Steam dat het de game aanzienlijk beter laat draaien.

Hieronder is een uitgebreide analyse van de pc-versie van Nier: Automata te zien. Daarin wordt ook de patch vergeleken met de standaardversie. De console-versie van de game kreeg op Gamer.nl een 9,5.

Dit artikel delen:

Lees meer

Speler vindt shiny Pokémon tijdens Water Event in Pokémon Go Motorsport Manager dit weekend gratis op Steam, Android en iOS
1

Reacties op: Pc-problemen Nier: Automata opgelost via community-patch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • oropher(new)

    • 23 maart 2017 20:36
    voor mij verbeterd die patch de framerate niet. Door één van de variabelen aan te passen voelt het spel wel vloeiender aan, echter zonder verandering in absolute fps.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.