PC-patch Rise of the Tomb Raider verhelpt grafische problemen | Gamer.nl

PC-patch Rise of the Tomb Raider verhelpt grafische problemen | Gamer.nl

Een patch voor de pc-versie van Rise of the Tomb Raider verhelpt enkele grafische bugs, verbetert ondersteunig voor meerdere grafische kaarten en voegt meer instellingen toe.

Een aantal verbeteringen geldt alleen voor de Steam-versie van Rise of the Tomb Raider, en niet voor de variant uit de Windows Store. Het gaat hierbij onder meer om de ondersteuning voor meerdere grafische kaarten (SLI).

Een nieuwe optie is 'Specular Reflection Quality', die de resolutie en anti-aliasing verbetert. Dit kost echter wel meer rekenkracht en zal invloed hebben op de presaties. Ook schaduwen zien er beter uit doordat de HBAO+-kwaliteit is verbeterd.

De stotteringen die de Endurance-modus plaagden, zijn ook verholpen. Verder kunnen spelers het filmkorrel-effect en knoppenindicatoren uitzetten in de opties. De volledige lijst met aanpa ingen is te vinden op de Steam-pagina van Rise of the Tomb Raider.

Rise of the Tomb Raider verscheen 28 januari op pc. De Xbox One-versie kwam al in november 2015 uit, de PlayStation 4-editie wordt eind 2016 verwacht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou